Хороскоп за сабота, 4 јануари

Сподели со своите пријатели

Овен

Loading...

ЉУБОВ: Можно е да се вљубите во некој од вашиот круг на пријатели.

РАБОТА: Проблеми со претпоставените или криза на компанијата, што ќе се прелева врз вас.

ЗДРАВЈЕ: Воспаление на мускулите.

Бик

ЉУБОВ: Љубовта можете да ја најдете на место за забава.

РАБОТА: Ќе доживеете застој во приливот на пари или некоја забуна околу административните проблеми.

ЗДРАВЈЕ: Болки во грлото.

Loading...

Близнаци

ЉУБОВ: Многумина се многу заинтересирани за физички контакт со вас.

РАБОТА: Може да постигнете многу, но само ако работите сами.

ЗДРАВЈЕ: Променливо.

Рак

ЉУБОВ: Ќе бидете придружени со неповолни околности во вашиот љубовен живот.

РАБОТА: Можен профит од работа со членови на семејството или патување.

ЗДРАВЈЕ: Дигестивен проблем.

Loading...

Лав

ЉУБОВ: Хармоничен однос со партнерот.

РАБОТА: Вашата финансиска состојба ќе се подобри заради можниот зголемен прилив на пари.

ЗДРАВЈЕ: Слаб имунитет.

Девица

ЉУБОВ: Можна е љубов со некој со кого имате бизнис.

РАБОТА: Проблеми во меѓучовечките односи, несогласување и тешка соработка.

ЗДРАВЈЕ: Повреда.

Loading...

Продолжува на следната страница


Pages: 1 2

Leave a Reply