Хирург со забавни видеа смирува девојче исплашено пред операција (фото)

Сподели со своите пријатели

Пред операција се исплашени сите, од најмални до насјтари, тука нема граници и дилеми.

Loading...

Но, едно мало девојче од Кина многу се вознемири пред самата операција, па дури и започнала да плаче. Па така нејзиниот хирург дошол на идеа како да и го поправи расположението.

12049585_1044878218886331_2104786528050125749_n

Тој започнал да и покажува интересни видеа на неговиот мобилен телефон, при што навистина се обидел да го смири девојчето.

Вакви сцени во болниците се вообичаени. Лекарите често ги опуштаат пациентите со смирувачка приказна – вели Зоу.

На социјалните мрежи постојано може да се поглендат овие фотографии, а коментарите се повеќе од позитивни.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.