Графички приказ за тоа како хирурзите од машко прават женско (видео)

Сподели со своите пријатели

На каналот Јутјуб осамна видео со графички приказ за тоа како хирурзите од пенис прават вагина, и се работи за помалку вознемирувачка содржина.

Loading...

Оние пак кои што сепак ќе се решат да го променат својот пол, сепак се одлучуваат на ваков чекор, со претходно земање на големи дози на хормони и тоа станува нивен обврзувачки стил на живот до крајот, освен ако не сакаат повторно да станат мажи.

Кој ќе се одлучи на такво нешто нека му е со среќа.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.