Град во кој услугите од проститутките се бесплатни

Сподели со своите пријатели

Сопственик на познат бордел во Салцбург по име Херман Мулер понудл на своите муштерии нешто што сигурно нема да го одбијат.

Херман спровел акциска понуда која на сила е веќе осум недели, а тоа е на сите свои гости покрај бесплатен пијалок да им понуди и односи со проституки на сметка на локалот.

На сите заинтересирани им ги понудил своите вработени во знак на протест против порезџиите, а на овој начин си прави и генијален маркетинг, кој никој не може да го опорезува.

Државата секој ден земала се повеќе пари во име на порез, толку што тоа ја прелило чашата, па решил бојктот да го имплементира. Од друга страна како тој нагласува, властите ништо не можат да направат по прашањето на илегалната улична или т.н. апартманска проституција.

Сите трошоци се одлучил да ги покрие сам, а лоша вест е што поради големиот интерес локалот нема да има доволно вработени.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.