Гори автомобил на улицата Гоце Делчев (фото)

Сподели со своите пријатели

Случајни минувачи на ул. Гоце Делчев, поточно на местото на некогашните цвеќарници јавуваат за запален автомобил што според очевидците осамнал во пламен пред 15 – тина минути.

Loading...

Како што дознаваме од терен, повикана е и Противпожарна служба.

Немаме информации за тоа во чија сопственост е автомобилот марка Фиат Пунто и како дошло до опожарување.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.