Google започна собирање хуманитарна помош за бегалците

Сподели со своите пријатели

Како што соопшти компанијата Гугл тие имаат упатено над еден милион долари хуманитарна помош на сите организации кои дејствуваат за помош на бегалците, а ве замолуваат истото да го стоирте и вие.

Loading...

За да ги дуплираме овие средства потребна ни е вашата помош. Првите средства кои Гугл ќе ги донира ќе бидат во износ од 5 милиони евра на глобално ниво, а откако со ваша помош ќе спроведеме акција за донирање ќе уплатиме 10 милиони евра.

Можете да донирате 5, 10, 25,100 или 200 долари онлајн, а компанијата ќе се погрижи вашите донирани средства да стигнат на вистинското место, а сето тоа можете да го направите со кликнување на следниот линк.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.