Го одбила по три состаноци, па тој ѝ ги испратил сметките од излегувањата

Сподели со своите пријатели

Постапката на едно младо момче предизвика бура реакции на социјалните мрежи, откако тој ѝ ја испратил сметката на деовјката со која излегол на состанок трипати за тие излегувања затоа што таа го одбила за четвртиот пат.

Loading...

Излегле трипати и девојкат апо име Алекс не го сакаше доволно младиот човек, па таа учтиво ја одбила следната покана да се видат и рекла дека повеќе нема да се гледаат.

Она што следувало било повеќе од изненадувачка порака од младиот маж, која Алекс ја објави на Твитер.

 

 

– Здраво, Алекс, се надевам дека си добро. Нема да се видиме повторно затоа мислам дека е фер да ги споделиме трошоците за состаноците на кои сме биле. Мислам дека излеговме во ресторани и кафулиња трипати каде што платив сè за обајцата. Сметам дека има 35 долари и повеќе од фер за храната и пијалокот што ти го платив. Се надевам дека како искрена девојка ќе размислиш да надоместиш – напишал младиот човек.

Коментарите на нејзиниот пост се повеќе од разновидни.

Loading...

Додека има такви што го бранат момчето, има повеќе кои го критикуваат.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *