Гимназијалците учествуваа на натпреварот „Сообраќајно техничка култура кај младите“ (фото)

Сподели со своите пријатели

Ученици од Гимназијата „Гоце Делчев“ учествуваа на натпреварот под насловот „Сообраќајно техничка култура кај младите“, но нивниот ментор незадоволен од резултатите најави дека ќе поднесе приговор до комисијата, бидејќи сметаат дека требало да освојат некое од првите три места.

 

Loading...

0db44d56-8513-42e9-b090-25973323d47a

 

Според објавените резултати од билтенот на натпреварот, менторот Драган Илиевски е на петатта позиција, додека неговите ученици се рангирани на нешто пониски позиции. Марио Трајковиќ се наоѓа на шестата позиција, додека Бојан Тренчевски е на четири позиции подолу, односно на десетото место, а Стефан Димитриевски на 17-та позиција.

 

a4ae91da-a1a2-43bb-9399-36006761c059

 

Првото и третото место заминаа во Пробиштип, додека второпласирани од натпреварот според овие резултати, за кои Илиевски тврди дека доцнат значително време, се ученици од Пробиштип.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.