Ги запознале на Фејсбук, а од животот им направиле пекол

Сподели со своите пријатели

Запознавањето нови луѓе на Фејсбук звучи како интересна идеја? Секако дека е. Запознавање на истите надвор од вирутелниот свет не е баш некоја паметна идеја.

Loading...

Истото им се случило на сестрите Ејми и Никол Рајс кои оваа порака доцна ја сфатиле. Овие сестри се соочиле со трагичната одлука.

Прифаќање на барање за пријателство од страна на непозната личност на Фејсбук е она што сите сме го направиле барем еднаш во животот и во тоа нема ништо чудно.

sestre-rajs-fejsbuk-foto-ilyke-1448269351-789825

Откаок биле пријатели ан социјалната мрежа веќе некое време, се одлучиле да излезат.

Сестрите се обиделе да заминат кога момчињата започнале да се однесуваат помалку чудно, но биле натепани.

Кога Никол се обидела да избега, паднала низ скалите и ја повредила главата.

sestre-rajs-fejsbuk-foto-ilyke-1448269522-789831

Loading...

Конечно им било дозволено да си заминат по 20 часа мачење, но дури кога ги уценуле дека не смеат да кажат за ова никому.

Случајот го истражува полицијата, додека Ејми и Никол постуваат на Фејсбук што им се случило за да истото не го доживеат и другите девојки како нив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.