Фотографија која ги збуни сите: Дали девојката навистина држи дрво во раката? (фото)

Сподели со своите пријатели

Млад, вљубен пар, поставил фотографија од својот одмор на социјалните мрежи, но набргу се појавила на страницата „The Archbishop of Banterbury“.

Фотографијата е лајкувана десетици илјади пати, а споделена над 7.000 пати, причината е единствена.

Гледам во ова веќе некое време и не можам да сфатам што тоа носи во рака, освен дрвото – еден е од коментарите.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.