Еве што избираат посиромашните дечиња како подарок за Божик (видео)

Сподели со своите пријатели

Во пресрет на католичкиот Божик, на социјалните мрежи кружи видео под наслов „The Other Christmas Gift“, во кое неколку момчиња и девојчиња од семејства со ниски примања кажуваат што сакаат да добијат за празниците и каков подарок посакуваат нивните родители.

Тие ќе добијат два подарока – едниот е подарокот што тие го посакувале за себе, а другиот – подарокот што би го сакале нивните мајки или татковци.

Погледнете во остатокот од видеото каква одлука ќе донесат дечињата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.