Еве колку е лесно за педофил да намами дете преку Фејсбук (видео)

Сподели со своите пријатели

Група млади Американци, во социјалниот експеримент, ќе се обидат да докажат колку е лесно или тешко за лица – педофили, да намамат дете преку користење на социјалните мрежи, пред се` Фејсбук.

Loading...

За таа цел, ентузијастите направиле лажен профил од 15 – годишно момче, и тука почнува заплетот на експериментот.

Со лажниот профил, тие испраќаат покана на три девојчиња, кои нормално, го прифаќаат новиот пријател.

Погледнете сами што се случува понатаму, и обрнете внимание за тоа со кого и какви контакти одржуваат вашите деца на социјалните мрежи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.