Еуротим вработува лица за работа во Германија, Словенија и Велика Британија

Сподели со своите пријатели

Еуротим е во потрага по работници за Германија, Словенија и Велика Британија за лица кои поседуваат пасош од држава членка на ЕУ, и тоа:

1 .Кнауф – Гипс мајстори за Германија
 2. Цо – 2 заварувачи за Словенија/ Германија .
3 . Негуватели за Велика Британија

1. Кнауферите ќе работат на монтажа на кнауф – зидови , плафони итн.
Плата 8.5 – 10е /саат нето, платено сместување, превоз по договор, пријавени во германска фирма.
Работни саати 10 , сабота 8 . Плата на секои 2 недели. 
Само со еу пасош/ лчк или гевербе .
____________________________________
Цо2 – Заварувачите 
Заварување – доварување на метални профили .
Работни саати 10 , сабота 8 .
Платено работна облека, храна на смена, сместување, пријавени од страна на словенската фирмаа, Прв работен ангажман во Словенија , последователно во Германија ако ги задоволуваат стандардите .
Плата на секој 20 -ти во месецот, Словенија 4-4.5е саат, аванси. Германија почетно 9 -10е./саат и повеќе. 
—————-
Само со еу пасоши / лчк .
Се работи за Професионална фабрика со стандарди 
Заварувачите мора најмалку 70% да ја знаат работата, и да имаат искуство во работата .
————————————————————

Негователките во Велика Британија ќе бидат распоредени во дом во Бедфорд, со платен час од 7,85 евра, а се работи 36 часа неделно, со можни прекувремени часови.

Се бара средно познавање на англиски јазик и ЕУ пасош. Се работи на грижа за стари лица.

Повеќе инфо во инбокс на страната . 
https://www.facebook.com/euroteam.euroworker/?fref=ts


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.