Еуроџобс е во потрага по работници за Словенија

Сподели со своите пријатели

Агенцијата Еуроџобс е во потрага по кандидати за работа во Словенија, и тоа:

Loading...

1. Работник за пакирање во лакирница и двајца работници за лакирање со пиштол – и испомош за сите постапки.

Плата по договор (4е.саат) + платен смештај и едно јадење. пријавен , осигуран во словeнска фирма.

Само со еу пасош, работа има за подолг период.

2. Двајца Цо2 заварувачи за железни профили со 70% познаваање.

– Плата 4.5 е / саат, платено сместување, едно јадење, аванси, пријавени во Словенска фирма, осигурани од страна на словенска фирма.

На страната има слика од профилите што се заваруваат, доваруваат и како правилно се заварува .

Само со еу држава пасош/лчк .

Loading...

3. Кнауф – гипс мајстори, за работа во Германија, 7 евра од м/2, аванси, платено сместување и документи од фирмата. Работен јазик македонски или српски. Останати детали ќе добиете во Еуроџобс. 

За сите информации, пратете смс на 07709780455, или обратете се на [email protected]

Инфо во инбокс на страната https://www.facebook.com/euroteam.euroworker?fref=ts


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.