Еуроџобс бара персонал за работа во Преспа и Скопје

Сподели со своите пријатели

Еуроџобс бара работници за работа во фурна и ресторант во Преспа, како и за фастфуд во Скопје (деливери)

Loading...

– Пекар (2) во Преспа ( дневница по договор) пријавени + Перс. исхрана и платено сместување .
– Скараџија за до 1 септември 300е плата./ пријавени + Перс. исхрана,аванси и платено сместување .
– Шанкер , Помошничка во кујна , Келнер/ки – Со искуство – Плата 250 евра

Четири Келнерки / Со и без искуство / Плата 200 – 250е, пријавени + типс + Перс. исхрана (1),аванси и платено сместување .

– За фастфуд во Скопје – Деливери и продавање на штанд – Машки кандидат со делумно познавање на албански јазик . Плата по договор , платено храна, пријавен, свое возило на смена.

Инфо во инбокс на страната https://www.facebook.com/euroteam.euroworker?fref=ts


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.