Еротски танц на млада Босанка ги запали социјалните мрежи (видео)

Сподели со своите пријатели

Непозната девојка одлучи на случајните минувачи да им приреди мал перформанс, качувајќи се на оградата во Сански мост за да изведе еротски танц.

Loading...

Во позадина се слуша песната на Дубиоза Колектив ”Волио БИХ”, на која смелата девојка ги заниша колковите за својата мала публика која веднаш ги извади своите мобилни телефони.

И, додека некои посетители беа негативно изненадени, останатите уживаа во овој несекојдневен перфоманс.

Погледнете зошто оваа Босанка им западна на око на мажите околу неа.

 

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.