Емотивна реклама на Џони Вокер како потсетник за семејните вредности (видео)

Сподели со своите пријатели

Новата реклама за вискито Џони Вокер ги растажи гледачите кои тврдат дека ова е најтажната реклама која некогаш се појавила во етерот.

Loading...

Рекламата ја следи приказната на двајца браќа кои шетајќи се по ридови и шуми, доаѓаат до куќа изгорена во пожар.

Таму палат огин за да се одморат и да се напијат по чаша виски, а потоа продолжуваат со пешачењето.

Погледнете го крајот на оваа, по многу што, тажна реклама.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.