Емитувано второто продолжение од ”Алхемија на Балканот – Македонија” (видео)

Сподели со своите пријатели

Познатиот новинар Горан Илиќ во второто продолжение од документарниот серијал ”Алхемија на Балканот – Македонија” емитувано на ТВ Ал Џезира, овојпат се навраќа на спомениците од ”Скопје 2014”, двокатните автобуси и Зградата на МРТВ.

Loading...

Погледнете што беше интересно за Милиќ во Скопје и останатите делови на Македонија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.