Емилиа Кларк – најсекси жена за 2015 (18+)

Сподели со своите пријатели

Емилиа Кларк или уште попозната како Таргариан од многу добро познатата серија Game Of Thrones, според магазинот Esquire е прогласена за најсекси жена за 2015 година. Што мислите вие дали Esquire има погрешено или не што ја има прогласено за најсекси жена за 2015?

Loading...

emilia-clarke-esquire-interview-1

emilia-clarke-esquire-interview-2

emilia-clarke-esquire-interview-3

emilia-clarke-esquire-interview-4


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.