Џиновски мистериозен труп лебди во водата, никој не знае за што станува збор (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Фотографии од џиновски труп се објавени на веб-страница која служи за градот Бушер во западен Иран во Персискиот Залив. Врз основа на пршлените и поцрнетата кожа, корисниците на Reddit претпоставуваат дека станува збор за остатоци од кит.

Loading...

 

 

„Затемнетата кожа и пршлените се добар улов, посакувам сликите да беа малку поголеми, па да претпоставам за каков вид се работи, но тешко е да се каже!“, Напиша корисникот на Унидан, кој членовите на социјалните мрежи го сметаат за експерт за биологија.

Се уште не е откриено за што станува збор. Дали е всушност остаток од кит или е сосема некој друг вид на животно или мутација.

 

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *