Џабе мускули, к’д е ситно динамитно (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека изглед може да вара покажуе и овај снимка на коју низак дечко, слаб, на прв поглед изгледа послабо од силеџие што га нападнале.

Он на снимку стои мирно, док едн од нападачи не му иде накуде лице, све до момент к’д му пуца филм. Т’г почнува да ги млати силеџие, кои од шок не знаев што да правив.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.