Двајцата имаат 2 вагини, 2 пениси и 6 нозе, но биле идеален пар

Сподели со своите пријатели

Колку и да звучи чудно, во светот секаде постои некоја ваша сродна душа. Бланш Думас била елитна париска куртизана кон крајот на 19. век. Она по што била позната, освен професијата, се и нејзините генетски аномалии.

Од препоните и растела трета нога, а имала две карлици, два мочни меури и две функционални вагини. Лекарите заклучиле дека се еднакво осетливи, што било проследнео и со значително зголемен сексуален нагон, пишува thehumanmarvels.com.

Девојката без вагина: Сака да има секс, но еден погрешен чекор може да и го уништи животот (видео)

Loading...

Неверојатна околност е што го запознала Португалецот Хуан Баптист дос Сантос кој бил познат по своите сексуални апетити. И нему му растела трета нога, а имал и два пениси. Научното списание од тоа време пушувало дека Хуан се смета за згоден и надарен маж кој во сексот ги користел двата пениси, некогаш истовремено, некогаш еден по друг.

Кога парот конечно стапил во врска, наводно се вклопиле како рака и ракавица, па следувала страствена врска за која тогашниот „US Weekly“ напишал:

– Неверојатна околност е што успеале да најад единствено суштество во светот кое им е компактибилно и кое може да ги задоволи сите нивни апетити.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.