Драги дами, олеснете си го животот! (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Без разлика дали сте во некој валкан тоалет низ нашите клубови и ресторани, не мора повеќе да се мачите.

Повеќе не ви е потребна ниту другарка ви за да оди со вас, затоа што тука е Пипипоп.

Специјален силиконски предмет наменет за жените кои не се во можност во случај на мала нужда да стигнат до пристоен и чист тоалет.

Овие познати дами беа среќно мажени па дознаа дека сопрузите им се хомосексуалци

Патентиран и усовршен „Пипипоп“ е додаток за гаќичките кој на дамите им овозможува да се олеснат стоечки во совршено хигиенски услови.

Доаѓа во неколку величини, за поеќекратна употреба е, се мие и едноставен е за користење.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *