Овие познати дами беа среќно мажени па дознаа дека сопрузите им се хомосексуалци

Сподели со своите пријатели

Некои жени полесно би се сложиле со болката дека сопругот или момчето им е хомосексуалец, отколку дека е со друга жена, но тоа не е така за овие дами.

Актерката Кери Фишер помина четири години со сопругот во брак, пред да признае дека е хомосексуалец. Со него ја доби својата ќерка.

Таа изјави иако ја прашувале дали е болката голема бидејќи не ја одбил за жена, туку едноставно не го сака тој пол, таа сепак била понижена и навистина ја скршило тоа што се случило.

Исто така и Френ Дрешер се омажи за средношколската љубов, а потоа се испостави дека тој е хомосексуалец.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.