Добредојдовте во првиот светски натпревар за најубава вагина (видео)

Сподели со своите пријатели

Американскиот сопственик на фабрика за секс – играчки Брајан Слоан, смислил натпреварување за да дојде до најубавата вагина која ќе биде искористена во рекламирање на нивните производи.

Loading...

Според Елит Дејки, произведувачот на секс – играчките ги натерал жените да закачат слики од своето секојдневие покажувајќи ги своите вагини, така што гласачите ќе оценуваат дали е по нивен вкус, давајќи оценка од 1 до 10. Трите прворангирани ќе се најдат на рекламите на најновите продукти на Слоан.

Целта на натпреварот била да се дојде до заклучок за тоа каква вагина преферираат мажите, а сите фотографии испратени до фабриката морале да имаат назнака со хештаг #AutoblowVaginalBeautyContest.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.