Добар ден и довидување! Ова е најкраткото интервју во историјата (видео)

Сподели со своите пријатели

Во последно време во Австралија се повеќе се зборува за легализација ан геј браковите.

На таа тема разговарале и водителот на „Скај њуз“ Питер ван Онселен и либералот Тим Вилсон во можеби најкраткото политички интервју кое некогаш ќе имате можност да го погледнете.

Целото интервју трае околу 24 секунди.

Вилсон, кој веќе со години отворено се изјаснува како хомосексуалец на прашањето на водителот одговори вака:

Кажав се што имав до сега за тоа и во овој момент немам намера и понатаму да ги објаснувам моите ставови. Повеќе би разговарал за некои други работи кои се важни за австралиската популација – вели тој.

 

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.