Доаѓа освежен Ауди А6, еве што е ново!

Сподели со своите пријатели

Некои две недели по објавувањето на првите шпионски снимки, ги имаме првите рендери на обновениот модел.

Loading...

На нив има се што треба да биде ново, како и се што успеало да фати на маскирани примероци.

Очекувано изостанаа радикалните промени, а како што покажуваат рендерите на магазинот Kolesa.ru, најголемите промени би можеле да се случат напред и назад.

И тоа во форма на модифицирани браници со поизразен спортски карактер. Дури и светлата остануваат исти, но со (повторно) променет светлосен потпис.

Назад промените ќе се фокусираат и на долниот дел од возилото, а нема да одат подалеку од новиот концепт на завршна обработка на издувните гасови и графика на фаровите.

И сето горенаведено се однесува на перформансите на S-Line што ни се нудат на овие предлози. Понудата на моторот веројатно нема да се промени.

Обновениот Audi A6 ќе се појави на патиштата следната година, веројатно по малку ревидирана цена.