Димитриевски: Им благодарам на моите социјалдемократи основачи на СДСМ Куманово за поддршката во вториот круг, ќе работам во интерес на сите граѓани

Сподели со своите пријатели

„Голем број на истакнати членови од мојата СДСМ како и дел од основачите на СДСМ Куманово, Страшко Илиевски, Младен Славковски Маџо и Миле Арсовски со огромна поддршка за вториот круг од локалните избори за наше Куманово. Ви благодарам од срце! Нашиот концепт веќе е препознаен од сите граѓани и горд сум што сè поголем број на граѓани ни ја даваат поддршката. Ветувам дека ќе работам во интерес на сите кумановци, нема да правам поделби по ниту еден основ и ќе се вложам секој кумановец да има подобар квалитет на живот.“, порача независниот кандидат за градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски.

Loading...