Димитриевски: И мене директор ми рекол дека не ми вработува луѓе, па не сум го разрешил!

Сподели со своите пријатели

Кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски се приклучи кон многубројните јавни личности кои дадоа поддршка за, сега веќе разершениот на Државниот инспектора, Стојко Пауновски. Димитриевски порача дека се соочил со слична ситуација како градоначалник, па не повлекол таков потег за разрешување.

Loading...

Пауновски постапи професионално и етички. Се обиде да изгради една многу важна институција во Македонија. Го разбирам Пауновски. Мене директор на Комунално ми рекол дека не ми вработува луѓе, па не сум го разрешил, рече Димитриевски во „Студио 10“ на ТВ 24.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *