Девојки, фрлете поглед на убавецот со долга коса (видео)

Сподели со своите пријатели

Долга коса – карактеристика за повеќето жени во светот.

Loading...

Но, долгата коса понекогаш прекрасно стои и на машкиот пол, кои како и жените, знаат да се играат со репче и долги шишки, и така да измамат поглед од женските очи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.