ДЕТАЛИ НА ЛИЦЕТО И ТЕЛОТО МОЖАТ ДА ОТКРИЈАТ КАКОВ Е ВО КРЕВЕТ: Малите нешта покажуваат каков заводник е!

Сподели со своите пријатели

Ако ова истражување е навистина точно, објавено од „The Sun“, и ако вашиот маж има кафеави очи и брада, треба да имате многу среќа.

Loading...

Студија објавена од „The Sun“ наведува дека во 73% од случаите, жените биле задоволни од партнерите со брада. Не мора да биде скратена, само да е брада.

Прашалникот што го пополнија жените на страницата onbuy.com во резултатите требаше да покаже кои атрибути кај мажот се показател дека тој е добар во кревет.

 

 

На врвот на листата беа – широки рамења, тетоважи на раменици, густи веѓи и мажи со бради.

На списокот има и мажи кои имаат мали стапала и оние кои немаат коса.

Loading...

Сепак, најмногу гласови и најдобар процент имаат мажите со густа коса, кафеави очи, широки рамена и брада или тетоважа.

Со најмалку гласови се мажите кои имаат сини очи, големи тупаници, високи јагодици и носат очила за вид.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *