Деновите што следат ќе бидат особено тешки за два хороскопски знаци

Сподели со своите пријатели

Астролошките прогнози најавуваат турбулентни периоди за одредени хороскопски знаци.

Loading...

Следните денови носат посебни предизвици за два хороскопски знаци.

Вага

Вагата, воздушен знак со кој владее планетата Венера, е позната по потребата за хармонија и рамнотежа.

Сепак, сегашните транзити на планетите укажуваат на тоа дека Вагата ќе се соочи со голем број ситуации кои би можеле да ја разнишаат нивната вообичаена потреба за мир.

Конфликтите на работа и во личните односи може да настанат како резултат на противењето на Марс, што носи агресивна енергија која директно влијае на интеракциите на Вагата со другите.

Вагите ќе се најдат во центарот на конфликт на мислења и можеби ќе треба да донесат одлуки кои не се во согласност со нивната природа.

Да се ​​најде компромис ќе биде предизвик, а Вагата ќе мора да се соочи со сопствената тенденција да избегнува конфликт, што може да доведе до внатрешна напнатост.

Застанете цврсто во вашите верувања и не плашете се да го изразите своето гледиште.

Loading...

Практикувањето на самоувереност може да ви помогне да останете под контрола на ситуациите кои бараат јасна комуникација.

Скорпија

Скорпиите, воден знак со кој владее Плутон, се познати по нивната интензивна емотивност и способност за длабоко емотивно поврзување.

Сепак, транзитниот Нептун може да внесе елементи на несигурност и илузија во нивниот емотивен свет.

Овие транзити ја нагласуваат емоционалната чувствителност и може да доведат до чувство на дезориентација или загуба.

Скорпиите може да имаат потешкотии да ја разликуваат реалноста од фантазијата во нивните меѓучовечки односи.

Ова може да предизвика конфликти или недоразбирања со блиски луѓе, што може да доведе до внатрешни конфликти и емоционална изолација.

Обидете се да одржите јасна перспектива и не дозволувајте вашите перцепции да ве одведат предалеку.

Разговорот со доверлива личност може да ви помогне да се справите со тешкото емотивно време.

Loading...