Денот на независноста е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Македонија, 8 септември 2015 година (вторник), Денот на независноста е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.

Loading...

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на независноста.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.