Демон запоседнал 30 мештани: Имаат визии, а се започнало кога ја пронашле оваа кукла (видео)

Сподели со своите пријатели

Вистинска паника настанала во Санта Томас во Никарагва, а стравот се проширил на целиот регион. Луѓето кои подпаѓаат во оваа сосотјба или демон наведуваат како им се прикажуваат разни визии. Во тие визии им доаѓаат имињата на следните жртви.

Пронајдовме кукла која на себе има црн конец и зелен крст на средина на челото – рекла Марисела од Санта Томас, проколнатото село во Никарагва во Средна Америка.

Луѓето од Снта Томас не знаат што да прават, тврдат дека над 30 нивни соседи ги запоседнал лош дух. СО неконтролирано повраќање, вртоглавици и анксиозност, лицето кое е опседнато покажува некотролиран бес и страв. Ова не е прв пат вакви симптоми да се манифестираат кај луѓето во Средна Америка. Експертите оваа состојба ја нарекле „гриси сикнис“ или преведено „луда болест“.

Марисела заедно со своите метани со денови претражувала низ селото за да го најде изворот на проклетството. По потрагата во блиската шума пронашле кукла која има црн конец околу себе и крст на челото и за која веруваат дека е демонскиот поттикнувач.

За да го спречат проклетството за кое сметаат дека некој фрлил клетва на нивното село, планираат да ја запалат куклата и се надеваат дека тоа ќе биде доволно.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.