Делови на кумановско утре без струја

Сподели со своите пријатели

Делови од околината на Куманово утре ќе останат привремено без електрична енергија, најавуваат од ЕВН Македонија.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, во период од 08:00 до 14:00 прекини ќе има кај корисниците од улица „1“, односно Никуљски пат во населбата Карпош, како и улиците „40“, „141“, „144“ и „147“ од истата населба.

Прекини се најавени и за селото Лојане во период од 08:30 до 13:30 часот.

Станува збор за најавени прекини поради интервенција во дистрибутивната мрежа.

Никола Ивановски