Делови на Куманово утре без струја

Сподели со своите пријатели

Во текот на утрешниот ден неколку локации од кумановско ќе останат без електрична енергија.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има на улицита „Иво Лола Рибар“ и „Моша Пијаде“ во период од 07:00 до 08:00.

Loading...

Без струја во текот на утрешниот ден во период од 08:00 до 11:00 часот ќе бидат селата Романовце, Агино Село и Брзак.

Станува збор за планирани прекини од страна на ЕВН Македонија, поради интервенција во мрежата.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *