Децата од социјални семејства добија пакетчиња од прибор и облека

Сподели со своите пријатели

Во Центарот за социјални работи во Куманово, денес Комисијата за образование при ОК на ВМРО ДПМНЕ Куманово подели подароци за деца од социјално загрозени семејства: новогодишни пакетчиња кои се состојат од ученички прибор и облека.

IMG_20151230_112814

Loading...

Средствата се дел од донациите собрани во хуманитарна акција што беше спроведена на крајот од месец септември.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.