Дали сте слушнале за ЕКОСЕКСУАЛКИ? Тврдат дека имаат односи со планетата Земја!

Сподели со своите пријатели

Гледачите на утринската емисија од Велика Британија беа изненадени од жени кои велат дека се „екосексуалки“ – и тврдат дека се „венчани“ за Земјата и дека ѝ пружаат „задоволство“.

Loading...

Ени Спринкл и Бет Стивенс од Сан Франциско се појавија во емисијата на програмата ITV за да разговараат со водителките Алисон Хамонд и Дермот О’Лири за нивните сексуални преференции.

Тие објаснија дека имаат „интимна врска со нашата планета“ и дека „водат љубов“ со Земјата.

Опишувајќи го движењето „ecosexual“, Бет рече: „Лесно е да се дефинира, екосексуализмот, тоа е некој што ја сака Земјата“.

 

 

– Замислуваме дека Земјата е наш љубовник и уживаме во сите сензуални задоволства што ни ги нуди Земјата – додаде Ени.

Loading...

Набргу по емитувањето на емисијата, на социјалните мрежи се појавија бројни коментари во кои луѓето најмногу ја изразуваа својата зачуденост.

„Треба да го ставите своето срце во тоа и само да се отворите и да дозволите вашата еротска енергија да се движи низ вас и да го почувствувате дрвото и да го сакате тоа дрво“, рече Ени.

Тие велат дека луѓето ги прашуваат дали дрвото се „согласило со врската“, а Бет одговорила: „Не можеме да разговараме со дрвјата, но слушаме и се обидуваме да почувствуваме дали дрвото сака да се гушка или не“.