Дали куршумот под вода може да убие како во филмовите? (видео)

Сподели со своите пријатели

Во скоро секој акционен филм может еда наидете на некои сцени во кои се пука под вода, а притоа куршумот скоро загарантирано ги убива сите.

Но, дали во тоа има вистина, дознајте од експериментот кој овој физичар го спроведува на тој начин што пука самиот во себе под вода за да го провери овој филмски факт.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.