Дали е ова најеротскиот филм за 2015? (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога ќе го погледнете тизерот за филмот „Love“ или „Љубов“, ќе сфатите дека во 2015 година иако многу популарност зеде филмот „50 нијанси на сиво“, сепак ова е многу поеротска верзија.

Loading...

Филмот е на англиски и француски јазик, со буџет од три  милиони долари и многу голи секс сцени.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.