Дали е ова најбрзиот „фронт кик“ некогаш изведен? (видео)

Сподели со своите пријатели

Оние кои следат ММА сигурно знаат дека таму може да се очекуваат секакви непредвидливи работи, а една таква е прикажана и на оваа видео каде за неколку секунди започна и заврши целиот меч, откако следуваше силен и брз фронт кик кон противникот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.