Дали би го препознале задникот на вашиот партнер со врзани очи? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали ако ви ги врзат очите, и понатаму ќе можете да го препознаете задникот на вашиот партнер со едноставен допир?

Loading...

Еве што покажа социјалниот експеримент на група ентизујасти, љубопитни за тоа, колку добро може да се познава телото на љубениот или љубената.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.