Дала отказ за да го дои момчето: „Го дојам на два часа, но не го правиме тоа во јавност“ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Многу жени го продолжуваат времето на доење на своите деца на неколку години, но за некои тоа не било доволно.

Loading...

Џенифер Мулфорд од САД е една од тие луѓе, но таа нашла решение за нејзината потреба, пренесува „Your Tango“.

Џенифер станала дел од „АБР“ или „Adult Breastfeeding Relationship“, (однос во кој партнерката го дои својот возрасен партнер) со своето момче Бред Лисон.

– Кога прочитав за поврзаноста на две лица преку доењето, бев љубоморна. Секогаш сакав да ме допираат за градите за време на сексот, па затоа знаев дека би го сакала ова – признала Џенифер.

Иако оваа практика изгледа како нешто ново, таа всушност е стара појава.

Уште од ренесансата, луѓето го практикувале овој феномен и дури им препорачувале мајчино млеко на постари и болни мажи да добиваат здрави дози на витамини и хранливи материи за кои се сметало дека доаѓаат само од мајчиното млеко.

 

Loading...

 

Денес, овој феномен станува се почест, но повеќето луѓе сè уште се кријат. Други, како Џенифер, го промовираат и слават овој чин.

Кога Џенифер првпат се обидела да најде партнер за доење и влезе во заедницата, не нашла никого со сличен интерес, но потоа го контактирала своето поранешно момче Бред.

„И двајцата го сакавме истото од нашата врска, магичната поврзаност на доењето“, рече таа.

Иако доењето изгледа како лесна работа, тоа всушност бара многу труд, особено со Џенифер која ги родила своите деца пред 20 години.

Потребен е распоред за доење како кај новороденчињата, односно треба да го дои својот партнер на секои два часа со цел нејзиното млеко да започне да тече. Така, Џенифер се откажала од својата работа и се посветила целосно на доењето.

– Ова е посебна врска помеѓу нас, поголема блискост, две лица кои стануваат едно – раскажала Џенифер за својата врска и додава дека нивното доење резултира со секс шест до седум пати.

Иако имаат посебна врска, Џенифер не е подготвена да дои во јавност, иако тоа го сака нејзиниот партнер Бред.

Loading...

– Јас сум многу отворен за таа опција. Немам намера да задоволам никого. На крајот на денот, јас сум своја личност. Се радувам себеси, но и неа – изјавил Бред.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *