Чудесната новогодишна магија во „Москва“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Во светскит еметрополи овие денови се блеска и е прекрасно украсено, но во Москва тоа е нешто поинакво. Таму сјае се, а новогодишната идила не може да ве остави рамнодушни.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.