Човековата еволуција низ две минути (видео)

Сподели со своите пријатели

За многумина еволуцијата на човекот од мајмун па до денешно совршено битие е многу интересна работа, а тоа може да биде уште поинтересно доколку го погледнет еоваа видео од две минутки во кое ќе имате можност да видите како од најстарите мајмуни се развил човекот.

Loading...

Оваа видео инаку е видео рекмала за книга на писателот Џон Гурч базирана на уметноста и науката сплотени во едно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.