30.05.2019 10:02

Членови на Црвен Крст помагаа во чистењето на дворот на Општа болница Куманово

Facebook Twitter Google+

Во знак на добра соработка со Општа Болница Куманово во услови на прогласена кризна состојба на северната граница и медицинската грижа за ирегуларните мигранти, членови на Мобилен тим Липково при Црвен крст на град Скопје во заедничка акција со помошниот персонал при Општа Болница Куманово, спроведоа заедничка акција за чистење и средување на дворот од болницата, со цел подигање на јавната свест за чиста околина.

Loading...

Волонтерите и помошниот персонал ги уредија зелените површини и беше собрана поголема количина смет.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments