Четврто место за Мартинијан Кириловски од „МакФест“

Сподели со своите пријатели

Мартинијан Кириловски оваа година го освои високото четврто место од штипскиот фестивал „Макфест“ кад енастапи со песната „Далечна“.

Пофалби за неговиот настап, но и стајлинг пристигнуваат од сите страни, а Мартинијан повторно ги докажа своите квалитети пред целата држава.

Инаку Мартинијан претходно го има освоено третото место од истиот музички фестифал.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.