Четири села ќе бидат без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

 Како што информрира ЕВН, заради инвестициски зафати и одржување на дистрибутивната мрежа со цел за подигнување на квалитетот на снабдувањето, во периодот од 09,15- 15,00 часот,  без електрична енергија ќе бидат селата Жегљане, Степанце, Рамно и Арбанашко од општина Старо Нагоричане.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.