Четири локации во Куманово денеска без вода

Сподели со своите пријатели

Без вода денеска во Куманово привремено ќе бидат четири локации оради дефекти или интервенции на водоводната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има кај корисниците од улиците „Ѓуро Ѓаковиќ“ и „Доктор Рибар“ (сектор ординација Нухи), „Јоско Илиевски“, населбата Средорек и м.в. Стари лозја.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на остранување на дефектите.

Никола Ивановски