Боја на коса која би требало да ја избираат жените постари од 40 години

Сподели со своите пријатели

Да, русокосите жени никогаш нема да излезат од мода, а фризерите советуваат внимателно да се избере нијансата за да што поубаво се приалгоди со вашите години.

Поради појавата на бела коса по четириесетите години, русата коса е идеален избор затоа што израстокот меѓу фарбањата ќе биде помалку видлив.

Loading...

Земји во кои живеат најмногу русокоси

Изборот на нијанса првенствено зависи од тенот и очите, а додека во дваесетите години е дозволено експериментирање, подоцна сепак не е.

Токму погрешка нијанса може да направи да изгледате повозрасни.

Затоа фризерите советуваат освен адекватната нијанса на руса коса изберет еи прамени од некој потопол подтон.

ЦРВЕНОКОСИ ИЛИ РУСОКОСИ: Кој има поголем IQ?

Водете и сметка прамените да не бидат портокалови или жолти затоа што визуелно себе си ќе си додадете уште години.

Најчестиот избор на жените над 40 години се боите на карамела или мед.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *